Termeni si conditii

Coletele pleaca de la noi in maxim *4-10 zile lucratoare 
*(pentru o comanda ce nu necesita tiparire – invitatii, meniuri, plicuri bani, numere masa).
La comenzile ce necesita tiparire comanda dureaza pana la 10 zile lucratoare de la
confirmarea primita de la client. Acest termen se poate prelungii in perioadele aglomerate.
(Macheta este optionala si clientul o primeste la cerere in aproximativ 3-4 zile lucratoare de la plasarea si confirmarea comenzii)
La invitatiile care au asamblare se mai adauga 1-2 zile lucratoare.Livrarea se face prin firma de curierat.
(din motive independente de noi, acest interval se poate prelungi)

Valoarea produselor trebuie sa fie egala sau mai mare de 100 fara costul de transport – 25lei pentru a putea procesa comanda.

 

Cum se da BUNUL DE TIPAR:
Dupa de dvs. dati comanda, noi va trimitem macheta digitala a invitatiei
personalizata cu toate datele dvs. aproximativ 72 ore de la confirmarea comenzii cu textul ales.Dupa ce dvs. verificati datele din macheta sa fie corecte dati un REPLY la acel E-MAIL ca fiind  BUN DE TIPAR sau orice afirmatie prin care sa intelegem ca putem tiparii comanda, din acel moment invitatiile vor fi tiparite automat.
Corectitudinea datelor va apartine in totalitate. 

Invitatiile, meniurile, plicurile pentru bani si numerele de masa, odata tiparite NU SE POT RETURNA
De asemenea, clientul este raspunzator pentru acceptul de a fi tiparite dat in scris pe mail.Restul produselor care nu sunt personalizate ori tiparite, adica (toate produsele exceptand invitatiile, meniurile, plicurile pentru bani si numerele de masa) se pot returna fara probleme in ambalajul original, cu documentele originale, clientul asumandu-si costurile de transport.
Produsele care ajung deteriorate vor fi inlocuite. Transportul in acest caz va fi suportat de catre CLIENT.
Doar pentru persoanele fizice se poate aplica renuntatea la cumparare conform legislatiei actuale.

In termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului consumatorul are dreptul legal sa faca o notificare scrisa pe care sa o trimita comerciantului ca renunta la cumparare, fara a fi penalizat si fara invocarea unui motiv, excludere fac produsele executate la comanda, ce nu mai pot fi revandute.

Renuntarea la cumpararea in termenul de 10 zile lucratoare se poate aplica  doar pentru produsele expediate prin curier rapid.

Important: produsele returnate trebuie sa fie intacte (in ambalajele originale insotite de toate accesoriile, etichetele trebuie sa fie intacte, trebuie sa fie insotite de documentele cu care au fost expediate, insa in cazul invitatiilor, plicurilor de bani, meniurilor FIIND TIPARITE dupa comanda data de client, nu mai pot fi revandute, in acest caz NU MAI POT FI RETURNATE)

Taxele de returare sunt suportate de Beneficiar iar rambursarea contravalorii comenzii se va face in cel mult 30 de zile calendaristice de la retur.

In situatia in care produsele sunt returnate intr-o stare in care ele nu mai pot fi revandute ca si noi,  ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea la stadiul initial (daca este posibil)  sau la optiunea clientului ii vom reexpedia produsele inapoi pe cheltuiala acestuia.

Aceste conditii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii deproduse din acest site folosind tehnica de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

X