OBIECTE PERSONALIZATE CRAIOVA

obiecte personalizate craiova

Obiecte personalizate craiova- Metoda de personalizare folosita se alege in fuctie de specificul obiectelor ce urmeaza a se personaliza: personalizare prin serigrafie, personalizare obiecte prin tampografie, personalizare prin gravura laser sau mecanica, personalizare prin broderie, etc.

Printre obiecte personalizate craiova regasim : pixuri, brichete, sepci, tricouri, umbrele, mape, agende, memory stick-uri, brelocuri, cani, cutii de lemn, , etc.

Oferă un cadou special și unic. Cu câteva sute de idei și concepte din care să alegi, să cumperi un cadou nu a fost niciodată mai ușor. Personalizare extrem de rapidă, navigare ușoară prin magazinul online, previzualizare în timp real, cumpărături în siguranță și livrare rapidă.

Din 2003 oferim cadouri personalizate si diverse obiecte personalizate atent lucrate, clientilor nostri. Cu peste 10.000 de clienti multumiti la activ, atat persoane fizice cat si afaceri, si cu ajutorul unei echipe tinere si a celor mai noi tehnologii de personalizare reusim sa surprindem mereu prin calitatea deosebita a cadourilor personalizate de pe drealcel.ro

Gama noastra larga de cadouri si obiecte personalizabile variaza de la tricouri personalizate, pana la plachete personalizate, perne personalizate, brelocuri personalizate si multe altele. Lucram constant pentru a ne imbunatati gama de produse, modele si tehnologii folosite.

Urmarim cu atentie cerintele clientilor privind detaliile de executie, de la asistenta in prelucrarea machetei grafice pana la ambalare.

Pentru a afla mai mult despre serviciile noastre, îți sugerăm sa citești recenziile noastre de pe Facebook sau din paginile produselor.

Suntem foarte activi pe rețelele sociale – nu uita să ne dai un like pe Facebook, Instagram pentru a fi tot timpul la curent cu noutățile.

De asemenea va asteptam sa ne contactati pentru o oferta personalizata de materiale promotionale si cadouri pentru cei dragi sau pentru afacerea dumneavoastra!

Cu drag,

Echipa Drealcel.Ro

Search for:
X